Θα ήταν κρίμα κι άδικο να λήξει το παιχνίδι με νίκη της ΑΖ Άλκμααρ. Ο Σαλπιγγίδης ανέλαβε να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη στο.. γήπεδο και, στο 92', να κάνει το 1-1 και να δώσει στον ΠΑΟΚ αυτό που δικαιούνταν. 


Ίσως, μάλιστα, ο Δικέφαλος, να δικαιούνταν και κάτι παραπάνω. Δυο δοκάρια ήταν αυτά(Τζιώλης και Λούκας) και δυο ευκαιριάρες με Αθανασιάδη και Κίτσιου. Βέβαια, είχαν κι οι Ολλανδοί το δοκαράκι τους και τις δυο ευκαιρίες τους, αλλά... οι δικές μας ήταν καλύτερες -που λέει και το ανέκδοτο.



Το ευχαριστήθηκαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, έτσι όπως έγινε. Έβλεπαν τους Ολλανδούς να φεύγουν από τις εξέδρες και... ζαλίζονταν, με το... καλύτερο σιρόπι στην Ευρώπη. Το ευχαριστήθηκε κι ο Πόντιος, που το πανηγύρισε δεόντως, αφού, κάθε φορά που εμφανίζεται ενάντια στην ΑΖ Άλκμααρ, 



"Νομίζω ότι πρέπει να ΄μαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, όχι, όμως όπως παίξαμε στο δεύτερο μέρος. Οπισθοχωρήσαμε και κάποιοι παίκτες δεν απέδωσαν αυτά που περιμέναμε", είπε μετά το παιχνίδι ο Χουμπ Στέφενς, αποφεύγοντας να... δώσει ονόματα. "Ε, όχι μπροστά σε κάμερα να πούμε και ονόματα... Αύριο, όταν θα μιλήσω με τους ποδοσφαιριστές, θα πω και ονόματα", συμπλήρωσε ο Ολλανδός.