veroia_aris_0_1_20131020_01.jpg

Ο Άρης πήρε σπουδαία νίκη στη Βέροια με 1-0, τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, χάρη στο γκολ που πέτυχε, -ποιος άλλος;- ο Σαλόζε Ουντότζι στο 61΄ με κεφαλιά.

 

Ο Άρης δεν νίκησε μόνο τη Βέροια, αλλά και τον απίστευτο και απαράδεκτο διαιτητή Βοσκάκη από το Ρέθυμνο, που απέβαλε τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη! Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρα από τις επτά κίτρινες κάρτες σε ποδοσφαιριστές του Άρη, απέβαλλε στο 93΄τον Οικονομόπουλο για θέατρο, στο 94΄ τον Αγκάνθο για φάουλ και μετά τη λήξη του αγώνα τον Πουλίδο, επειδή του έδωσε το... χέρι, θεωρώντας ότι ο παίκτης του Άρη τον ειρωνεύτηκε!

Φυσικά και οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα παίξουν στο επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά, ενώ ο Βοσκάκης έδειξε κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Άρη στον πάγκο και απέβαλλε και έναν συνεργάτη του Μιλίνκοβιτς!

ΣΚΟΡΕΡ: 61' Ουντότζι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : 37' Καλτσάς, 43' Σιόντης, 48' Όστοϊτς, 80' Γεωργιάδης / 9' Οικονομόπουλος, 12' Ηρακλής, 12' Τάτος, 73' Κύργιας (στον πάγκο), 77' Πουλίδο, 77' Έλσνερ, 80' Αγκάνθο.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90+3 Οικονομόπουλος, 90+4 Αγκάνθο, Πουλίδο (Μετά τη λήξη)
ΔΟΚΑΡΙΑ: 70' Μπαργκάν

ΒΕΡΟΙΑ (Στόικα): Αναστασόπουλος, Μοχάμεντ, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μρντάκοβιτς 65' Ζεζίνιο), Μπαργκάν, Ορέστες, Σισοκό, Καλτσάς, Όστοϊτς (76' Ντα Κόστα), Σιόντης.

ΑΡΗΣ
(Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Πουλίδο, Έλσνερ, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Οικονομόπουλος, Ηρακλής, Παπαδόπουλος (46' Αγκάνθο) , Ίμπε (60' Ίμπε), Τάτος, Ουντότζι (81' Αγγελούδης)