[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΤΣΗ Υποτροφίες για δημοσιογράφους

press_01.jpg

Στην προκήρυξη τριών υποτροφιών για δημοσιογράφους-μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ σε  μεταπτυχιακό (Μ.Α. – Master of Arts) με αντικείμενο: «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες», προχώρησε η

συνέργεια των δημοσίων και κοινωφελών φορέων Donau-Universität Krems, «Aθηνά» Ερευνητικό Κέντρο (ΓΓΕΤ-Υπουργείο Παιδείας) και Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Α.Β. Μπότση, με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Επικοινωνίας και Τεχνολογίας ΜΜΕ του ΕΜΠ (www.qjnt.gr).

Η συνέργεια προκηρύσσει για την περίοδο 2013-2015 τρεις ημίσειες υποτροφίες, αξίας 4.575 € η καθεμιά (50% Χ 9.150 ευρώ). Η περίοδος 2013-15 εκκινεί τον Νοέμβριο του 2013, και οι υπότροφοι πρέπει να είναι σε θέση να ταξιδέψουν στη Βιέννη το χρονικό διάστημα 8-15 Δεκεμβρίου, καθώς και αντίστοιχες περιόδους τον Ιούνιο του 2014 και του 2015 (τα έξοδα εκτός Ελλάδας καλύπτονται, πέραν της υποτροφίας). 

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε δημοσιογράφους-μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ. Ο ιδανικός υποψήφιος έχει μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση σε θέματα ΜΜΕ ή Ανθρωπιστικών/Κοινωνικών Σπουδών, χειρίζεται καλά την αγγλική γλώσσα, έχει επιτυχή επαγγελματική θητεία καθώς και την ιδιότητα του μέλους της ΕΣΗΕΜ-Θ για τουλάχιστον 2 χρόνια. Η υποτροφία καλύπτει το ήμισυ των δαπανών σπουδών καθώς και της διαμονής/ημιδιατροφής στο Πανεπιστήμιο στη Βιέννη.

Περισσότερα στο www.qjnt.gr (Quality Journalism and New Technologies, M.A) ή και στα www.athena-innovation.gr, www.idrbotsi.gr.  Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν το ταχύτερο το ενδιαφέρον τους και να στείλουν μονοσέλιδο βιογραφικό σημείωμα (για την πρώτη φάση επιλογής) στη διεύθυνση secretariat.qjnt@gmail.com και manottas@athena-innovation.gr. Επιλεγμένοι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]