Με έξι λεωφορεία έφθασαν, από την Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, για να διαδηλώσουν κατά της μνημονιακής πολιτικής που τους καταργεί, οι Δημοτικοί Αστυνομικοί της Αθήνας. 


"Ο φορέας της Δημοτικής Αστυνομίας καταργείται στις 23/9. Από την ψήφιση του νομοσχέδιου στις 18/7 εώς κ σήμερα έπρεπε να εχουν βγουν όλες εκείνες οι Υπουργικές Αποφάσεις για την απορρόφηση των Δημοτικών Αστυνομικών στους νέους φορείς. Δυστυχώς μέχρι κ σήμερα υπάρχουν μόνο προφορικές δεσμεύσεις από την Κυβέρνηση  για την πλήρη απορρόφηση των Δημοτικών Αστυνομικών Συνεχίζουμε ως εργαζόμενοι τον αγώνα μας για το δικαίωμα στην εργασία", δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας, Θάνος Τάτσης. 

Όπως είπε ο κ. Τάτσης, "έξι λεωφορεια Δημοτικών Αστυνομικών φτάνουν σήμερα στην ΔΕΘ για να διαδηλώσουν το δικαίωμα τους στην εργασία. Αναμένουμε η Κυβέρνηση να κάνει πράξεις τις δεσμέυσεις της και να προχωρήσει άμεσα στην απορρόφηση των Δημοτικών Αστυνομικών. Η κλιμάκωση του αγώνα μας, αποτελεί για εμάς μονόδρομο. Ούτε ένας Δημοτικός Αστυνομικός στην διαθεσιμότητα", κατέληξε.