HANTH DENDROFYTEYSI 140413 108.jpg

Τους «Κήπους του Πασά» θα καθαρίσουν οι εθελοντές του τμήματος Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς της ΧΑΝΘ, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η δράση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 10 το πρωί του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2013.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση αποτελεί συνέχεια των δράσεων του τμήματος Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς της ΧΑΝΘ με τον τίτλο «Είμαι Πολίτης και Όχι απλά Κάτοικος» σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εθελοντισμού για την προστασία του αστικού περιβάλλοντος της πόλης οι δράσεις του οποίου υλοποιούνται τα τελευταία περίπου τρία χρόνια.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα «Είμαι Πολίτης και Όχι απλά Κάτοικος» του τμήματος Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς της ΧΑΝΘ, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κωνσταντίνος Ζέρβας, δήλωσε ότι: «αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στην πολιτική της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης για την καλλιέργεια μιας διαφορετικής νοοτροπίας στην αντίληψη των δημοτών για τον δημόσιο χώρο και το αστικό περιβάλλον».

Όπως είπε, «στόχος είναι να πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο τέτοιες δράσεις από εθελοντές ή εθελοντικές ομάδες που θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα μιας γωνιάς στην πόλη μας».