saxter_afixi_20130917_01Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης η αποστολή της Σαχτέρ Καραγκάντι για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Σήμερα οι προπονητές δίνουν τις καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου.

 

Η ομάδα από το Καζακστάν συνοδευόμενη από τέσσερις δημοσιογράφους, 20 οπαδούς και τα... γυναικόπαιδα των ποδοσφαιριστών, αφίχθη χωρίς προβλήματα στο «Μακεδονία» και παρότι έχει ζητήσει και τα 200 εισιτήρια που δικαιούται, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να τα διαθέσει όλα.

Η πρωταθλήτρια του Καζακστάν έχει δικαίωμα να φέρει μαζί οπαδούς της παρότι ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων θυρών για τελευταία φορά στην εφετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς ο ΠΑΟΚ εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική τιμωρίας από την UEFA.

Ο προπονητής της Σαχτέρ, Βίκτορ Κουμίκοφ, λίγο μετά την άφιξη της ομάδας από το Καζακστάν στην Θεσσαλονίκη, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως φαβορί του ομίλου: «Έχει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να πω για τις αδυναμίες της ομάδας του ΠΑΟΚ. Σαλπιγγίδης και Στοχ είναι οι παίκτες που θα μας προβληματίσουν. Γενικά είναι μια επιθετική ομάδα», δήλωσε για τον ΠΑΟΚ. Κι όταν τον ρώτησαν για το φαβορί, απάντησε:

«Το ίδιο με ρώτησαν και στο Καζακστάν και τους είπα ότι φαβορί θεωρώ τον ΠΑΟΚ».