podilates_20110726_01.JPG

Θα… πλημμυρίσουν ποδήλατα οι δρόμοι του δήμου Μενεμένης – Αμπελοκήπτων, την ερχόμενη Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί. Ο δήμος, σε συνεργασία με την

Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας - Θράκης και το Σύλλογο Α.Σ. Ποδηλάτης, οργανώνει, στο πλαίσιο της «Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο», σιρκουί κατηγορίας παμπαίδων, μίνι, κορασίδων και πανκορασίδων και λαϊκή ποδηλατοδρομία.

Το σιρκουί θα αρχίσει στις 11 το πρωί και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Μετά την λήξη του αγωνιστικού προγράμματος θα ακολουθήσει Λαϊκή Ποδηλατοδρομία ανοιχτή στο κοινό. Η εκκίνησή της θα δοθεί στης 12.30 μ.μ., από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων (28ης Οκτωβρίου 157) και θα διασχίσει τις Μεγάλου Αλεξάνδρου, πλατεία Επταλόφου, Γεωργίου Χαλκίδη, Γεννηματά, Θωμά Χατζίκου, Λεωφόρο Δενδροποτάμου, Βενιζέλου και, μέσω της Μεγάλου Αλεξάνδρου θα καταλήξει πίσω στο Στάδιο Αμπελοκήπων.

Οι εγγραφές για την λαϊκή ποδηλατοδρομία θα γίνονται μπροστά στο στάδιο Αμπελοκήπων από 11.00 π.μ. Σε όλους όσους συμμετέχουν θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής.

Ο δήμος καλεί τους πάντες, μαθητές, φοιτητές, κοινωνικές και αθλητικές ομάδες να πάρουν μέρος στη γιορτή του ποδηλάτου, παρακολουθώντας τους αγώνες πρωταθλήματος και συμμετέχοντας στην Ποδηλατοδρομία, δίνοντας το μήνυμα για ένα καλύτερο αύριο, μέσα από την οικολογική, οικονομική, ψυχαγωγική, διάσταση του Ποδηλάτου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2310 725.775, στο γραφείο του δήμου στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων (28η Οκτωβρίου 157) και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.ampelokipi-menemeni.gr.