limani_sempo_2.jpg

Ξεκινούν αύριο οι εργασίες του Συνεδρίου “39th IATTO FORUMEXPORT SUMMIT II” με θέμα “Inspiring Trade Globally”, για το οποίο έχουν δηλώει συμμτοχή πάνω από 250 Σύνεδροι. Οι 30 ομιλητές από 20 χώρες θα μοιραστούν τεχνικές εμπορίου με τις ελληνικές επιχειρήσεις.

 

Μετά την επιτυχημένη πραγματοποίηση του συνεδρίου EXPORT SUMMIT Ι:Roadmap to Growth, τον Μάιο 2012, ο ΣΕΒΕ προχωρά στη διοργάνωση τουEXPORT SUMMIT II: Inspiring Trade Globally, το οποίο πραγματοποιείται παράλληλα με την 39η Παγκόσμια Συνέλευση του International Association of Trade Training Organisations-IATTO, στις 25-27 Σεπτεμβρίου 2013, στο ξενοδοχείοΜακεδονία Παλλάς, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και του Υπουργείου Μακεδονίας & Θράκης. Μέγας χορηγός του Συνεδρίου είναι η Εθνική Τράπεζα. Το συνέδριο υλοποιείται με την υποστήριξη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Βιοτεχνικού και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και τη συμμετοχή των: Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου,  Ελληνοαφρικανικού Επιμελητηρίου, Ελληνοαυστραλιανού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος.

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 250 Σύνεδροι, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από 30 ομιλητές από 20 χώρες (Αυστραλία, Βουλγαρία,Hνωμένο Βασίλειο, Εσθονία, Ν. Αφρική, ΗΠΑ, Ιταλία, Κίνα, Κροατία, Μαλαισία, Ρουμανία, Ρωσία, Σουηδία, Σλοβενία, Ταϊβάν και Τουρκία) και να μοιραστούν με τις ελληνικές επιχειρήσεις τις τεχνικές του εξωτερικού εμπορίου και «μυστικά» για τιςνέες αγορές-στόχους με τη μεγαλύτερη δυναμική.

Εκτός από την Εθνική Τράπεζα, η οποία είναι ο Μέγας χορηγός του Συνεδρίου,χορηγοί είναι επίσης οι: Gold - Entersoft, GS1, Exposystem. Silver - DK Consultants, DHL, Boston Hamilton, SGS, ΟΑΕΠ, Σαμαράς & Συνεργάτες. Bronze -Interklark, Olympia Electronics, Intertrans, Standard: Isomat, ΖΗΤΑ ΑΒΕΤΕ, Global Greece. Supporters - Euler Hermes, Randstad, Ελληνικά Λιπάσματα, Greek Exports,Palaplast, Λουφάκης Χημικά ΑΒΕΕ, Ελληνικοί Λευκόλιθοι, ΟΠΤΟ Ελλάς, tuvunu,Google. Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι: Αγγελιοφόρος, Δημοκρατία, Ναυτεμπορική, Ελευθεροτυπία, ΔΙΟΝ TV, KA-BUSINESS, STATBANK, ΡΑΔΙΟ Θεσσαλονίκη, LiveMedia, Metagenesis.

Δηλώσεις συμμετοχής, πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους ομιλητές και τους συνέδρους μπορείτε να βρείτε στο www.exportsummit.gr. Tο κόστος συμμετοχήςστο Συνέδριο ανέρχεται στα 98,40 ΕΥΡΩ συμπ. ΦΠΑ για Μέλη ΣΕΒΕ/ΣΕΒ/ΙΑΤΤΟ και123,00 ΕΥΡΩ συμπ. ΦΠΑ για τα Μη Μέλη και περιλαμβάνει την παρακολούθηση του τριημέρου συνεδρίου, το υλικό, διερμηνεία και συμμετοχή στα διαλείμματα καφέ και στις δεξιώσεις. Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά το Συνέδριο κάνοντας εγγραφή στο www.livemedia.gr.