Σε μία συγκινητική πράξη ανθρωπιάς εκτός γηπέδου προχώρησε ο Πάμπλο Γκαρσία σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr ο αγαπημένος παίκτης των Παοκτσήδων επισκέφτηκε ένα εντεκάχρονο κορίτσι που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.


Η εντεκάχρονη, που είναι φανατική φίλαθλος του Δικεφάλου, πάσχει από καρκίνο και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη. Η μικρή Παοκτσού εξέφρασε σε συγγενικό της πρόσωπο την επιθυμία να δει από κοντά τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Πάμπλο ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του μικρού κοριτσιού και σήμερα το πρωί βρέθηκε κοντά του στο νοσοκομείο. Η ατμόσφαιρα στο δωμάτιο της εντεκάχρονης ήταν συγκινητική. Τόσο η ίδια όσο και ο ποδοσφαιριστής ξέσπασαν σε δάκρυα. Η ψυχολόγος που παρακολουθεί την εντεκάχρονη είχε πει στους δικούς της πως μια τέτοια συνάντηση θα βοηθούσε σημαντικά στην ψυχολογία της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ουρουγουανός προβαίνει σε τέτοιου είδους πράξεις. Ο ίδιος πάντα αποφεύγει να τις δημοσιοποιεί διατηρώντας το ταπεινό προφίλ που για τον ίδιο αποτελεί στάση ζωής.