Τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε, σήμερα, ο Άρης, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Σε ένα παιχνίδι κόντρα στο Λεβαδειακό, που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι, αλλά καθόλου αποτελεσματικοί…

 

Τρεις φορές, όλες κι όλες, σε 90 λεπτά αγώνα, η μπάλα είχε πορεία για τα δίχτυα του Στρατηλάτη(άλλες τρεις η μπάλα κύλησε χωρίς δύναμη στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα, σε σύνολο 17 προσπαθειών)! Τις δύο φορές, σε σουτ και κεφαλιά του Ουντόζι, ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού τα κατάφερε –και, μάλιστα, με θεαματικό τρόπο. Την τρίτη φορά, το πλασέ του Ουντόζι ήταν άπιαστο. Κι ο Άρης ισοφάρισε.

Δυστυχώς, ο καλός Άρης σταματούσε, σήμερα, στον Ουντόζι και τον Σταυρόπουλο. Από εκεί και πέρα υπήρχαν μόνον φιλότιμοι παίκτες. Ξεχώρισε κι ο Παπαδόπουλος, αλλά αποχώρησε τραυματίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν να πάρουν το “Χ”. Αν εξαιρέσει κανείς τα πρώτα πέντε λεπτά, που ο Άρης πίεζε και τα διαστήματα από το 40-45 και 70-90, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα (στα τελευταία λεπτά του αγώνα έπαιζαν με δέκα, μετά την αποβολή του Κονέ). Από οργάνωση, όμως, η ομάδα του Τάκη Λεμονή, ήταν στο… μηδέν. “Χτυπούσε” από στημένες φάσεις. Πάντως “σύστημα ταμπούρι” δε χρειάστηκε να παίξει.

Το σίγουρο είναι ότι, για να ξεκολλήσει ο Άρης από το βυθό της βαθμολογίας θέλει… δουλειά πολλή.

Μια κουβέντα για τον ρέφερι: Ο Σπάθας δεν έπρεπε να δείξει κίτρινη στον Τσουμάνη. Σωστά έδειξε κόκκινη στον Κονέ. Την άξιζε, όμως, την κίτρινη και ο Τάτος, όχι για το θέατρο, όπως είπαν κάποιοι, αλλά για τη μόνιμη τσαντίλα που έχει από το 0 ως το 90. Λογομαχεί με όλους, ακόμη και με τα μπολ μπόις. Στη φάση της αποβολής του Κονέ, τις ρίχνει τις κλοτσιές του…

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Διαιτητής/Βοηθοί: Σπάθας (Πειραιά)/Φαντόπουλος (Πειραιά), Κοντίζας (Πειραιά).

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Κύργιας, Πουλίδο, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (70΄ Οικονομόπουλος), Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος (79΄ Μανιάς), Τάτος, Σταυρόπουλος, Ουντότζι.

Λεβαδειακός (Λεμονής): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Σανγκινέτι, Λυκογιάννης, Κονέ, Μαχαίρας, Ιωαννίδης (46΄ Καπό), Μάρτινς (79΄ Πετράτσι), Ορτέγκα (62΄ Μπούστο), Μάντζιος.

Κίτρινες κάρτες: Ιωαννίδης (25΄, Λεβαδειακός), Τσουμάνης (29΄, Άρης), Μαρτίνεθ (45΄, Λεβαδειακός), Έλσνερ (46΄ Άρης), Τριανταφυλλάκος (59΄ Άρης), Σταυρόπουλος (84΄, Άρης), Μάντζιος (84΄, Λεβαδειακός)

Κόκκινη κάρτα: Κονέ (74΄, Λεβαδειακός)

Σκόρερ: Καπό (53΄, Λεβαδειακός), Ουντότζι (58΄, Άρης)