Με επίσημη ανακοίνωσή της η UEFA, γνωστοποιεί πως εξετάζει εξετάζει το ενδεχόμενο αποκλεισμού της Μέταλιστ Χάρκιβ από τα Κύπελλα Ευρώπης, έπειτα από την πρόσφατη απόφαση του CAS, για την εμπλοκή του ουκρανικού συλλόγου σε «στημένο» αγώνα (19/4/2008, 4-0 απέναντι στην Καρπάτι).


«Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA θα εξετάσει το ζήτημα της συμμετοχής της Μέταλιστ στο Τσάμπιονς Λιγκ βάσει των κανονισμών της διοργάνωσης», ενημερώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Έτσι, στον ΠΑΟΚ διατηρούν βάσιμες ελπίδες για τιμωρία της αντιπάλου του στον γ’ προκριματικό γύρο. Στην Τούμπα υπάρχει αισιοδοξία λόγω του δεδικασμένου που υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις. Στο παρελθόν και για ανάλογη υπόθεση είχε τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός Βόλου, αν και είχε αποκλείσει την Ντιφερντάνζ από το Λουξεμβούργο, ενώ και η Σιόν είχε αποκλείσει στο γήπεδο τη Σέλτικ, αλλά στα χαρτιά έχασαν την πρόκριση και αποκλείστηκαν, λόγω οικονομικών ατασθαλιών.

Να υπενθυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από τη Μέταλιστ, στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας, με τον επαναληπτικό να γίνεται στο Χάρκοβο την Τετάρτη.
_________________________________________________________________
από το http://www.koolnews.gr/