Απίστευτη μέθοδο, να βγάζει… μεροκάματο, είχε ένας 41χρονος στη Θεσσαλονίκη. Έβρισκε, μέσω Facebook, «νόστιμες» κυρίες, που δήλωναν μόνες, πουλούσε έρωτα και κατάφερνε να αρπάζει μικροποσά από αυτές!

 

Με αυτήν τη μέθοδο, από τον Απρίλιο ως τον Ιούνιο του 2012, ο… ερωτιάρης απατεώνας, κατάφερε να πλησιάσει τέσσερις γυναίκες, ηλικίας 35, 40 και (δύο) 41 ετών. Με τα γνωστά σχόλια σε φωτογραφίες («είσαι θεά»…) και likes, κατάφερε να τις εξαπατήσει και ν’ αρχίσουν να κάνουν παρέα.

Κατά τη διάρκεια της… διαδικτυακής –και όχι μόνον- φιλίας, ο 41χρονος έπαιρνε κάποια προσωπικά τους στοιχεία, όπως τους αριθμούς των πιστωτικών τους καρτών και προχωρούσε σε μικροαγορές! Σε κάποιες περιπτώσεις, έκλεβε και χρήματα, όταν εκείνες δεν ήταν σε κατάσταση να δώσουν σημασία για το τι γινόταν στην τσάντα τους…

Με τον τρόπο αυτό, ο… ερωτιάρης του Facebook, κατάφερε να αποσπάσει, συνολικά, 4.210 ευρώ.

Φυσικά, μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, φρόντιζε να διακόψει κάθε σχέση, αφού υπήρχε κίνδυνος να εντοπιστεί και να πάει στον… επόμενο θηλυκό στόχο.

Οι παθούσες κατήγγειλαν στην αστυνομία ό,τι έγινε κι άρχισε έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος ήταν, στην πραγματικότητα, ο ευγενικός εραστής που, στην πραγματικότητα, ήταν απατεώνας. Έτσι, η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του για απάτη και κλοπή.

Οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν υπήρχαν κι άλλα θύματα, συνεχίζονται.