4F1Ανακοίνωση εξέδωσε και η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης αναφέροντας πως τα φανάρια στον κόμβο του Ωραιοκάστρου όπου συνέβη, το πρωί, το τροχαίο δυστύχημα λειτουργούν κανονικά.

Απαντώντας σε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που κάνουν λόγο για μη λειτουργία των φαναριών στην περιοχή, η αντιπεριφέρεια ενημερώνει ότι όλοι οι φωτεινοί σηματοδότες στο οδικό δίκτυο της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης λειτουργούν κανονικά, ενώ έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες που σημειώθηκαν.

Στον προαναφερόμενο κόμβο του Ωραιοκάστρου, όπου είχε σημειωθεί βλάβη πριν από περίπου ένα μήνα, παρενέβη άμεσα κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης και τα φανάρια λειτουργούν κανονικά από την 1η Αυγούστου 2013.

Τα έργα στο δίκτυο φωτεινών σηματοδοτών επίβλεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής, ο οποίος πραγματοποίησε επιτόπου επίσκεψη σε όλα τα σημεία που πραγματοποιούνταν εργασίες αποκατάστασης των βλαβών, προκειμένου να διαπιστώσει την ορθή λειτουργία των φαναριών.

«Εδώ και περίπου ένα μήνα, που ξεπεράσαμε τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, προχωρήσαμε άμεσα στην αποκατάσταση όλων των βλαβών σε φωτεινούς σηματοδότες, σε όλο το οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα όλα τα φανάρια να λειτουργούν κανονικά. Καθημερινά, οι Υπηρεσίες μας βρίσκονται σε εγρήγορση, ελέγχοντας τη λειτουργία των φαναριών με ηλεκτρονικά μέσα, αλλά και με επιτόπιες επισκέψεις όπου χρειάζεται. Συνιστούμε στους οδηγούς να είναι πιο προσεκτικοί, ώστε να μη συμβούν παρόμοια θλιβερά περιστατικά», σημείωσε ο κ. Τσαμασλής.