Ο Κώστας Παπαθεοδώρου, ορκίστηκε σήμερα νέος Δημοτικός Σύμβουλος και καταλαμβάνει τη θέση του Γιώργου Γεράκη ο οποίος έφυγε στις 5 Αυγούστου 2013 από τη ζωή μετά από δύσκολη και μακρά μάχη με τον καρκίνο. 


Την ανακοίνωση έκανε ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του σώματος.

Ο κ. Αβραμόπουλος χαρακτήρισε «οδυνηρή» και «απώλεια με ειδικό βάρος», την απώλεια του Γιώργου Γεράκη, για τον οποίο είπε ότι ήταν «φίλος, συνοδοιπόρος και συνάδελφος». Υπογράμμισε πως «ήταν πάντα ένας άνθρωπος με θετικό πνεύμα, μαχητικότητα και προσήλωση στους στόχους του», «αξιοπρεπής στη ζωή του αλλά και στην αντιμετώπιση της πολύ δύσκολης αρρώστιας του».

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ευχήθηκε «δύναμη και υπομονή» στην οικογένεια του Γιώργου Γεράκη και «καλή δύναμη» στον νέο δημοτικό σύμβουλο.


Ο νέος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παπαθεοδώρου διετέλεσε μέλος της Διοικούσας του ΤΕΕ στο τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, πρόεδρος στον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων, δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης από το 1975 ως το 1986, και αντιδήμαρχος από το 1981 ως το 1986.