Τον απολογισμό της ημέρας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Μόσχας, κάνει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο γνωστός “στιβικός” Νίκος Μουρατίδης –ο ίδιος που είχε προβλέψει πριν την έναρξη των αγώνων τους νικητές και “πέφτει μέσα” με απίστευτα ποσοστά!

 

Διαβάστε για τη σημερινή ημέρα που ήταν… μάλλον χλιαρή για τα ελληνικά χρώματα:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Πρωτάθλημα ΣΤΙΒΟΥ στη Μόσχα
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Αγωνισμάτων 6ης Ημέρας για την ΕΛΛΑΔΑ :
ΥΨΟΣ Γυν. «προκριματικός» : «Χλωμή» παρουσία της Αντωνίας Στεργίου. Πήδησε 1,83 μ., απέτυχε στο 1,88 μ., Κατετάγη στην 20η θέση (ισοβάθμησε με άλλες τρεις αθλήτριες) σε σύνολο 27 που αγωνίστηκαν.
200 μ. Γυν. «προκριματικός» : Ικανοποίησε για την μαχητικότητά η Μαρία Μπελιμπασάκη με επίδοση 23.41, που την έστειλε στις 24 αθλήτριες του «ημιτελικού» (μετά την «ακύρωση» της Καναδής «σπρίντερ» της «σειράς» της). Από πλευράς κατάταξής της (βάσει επίδοσης) ήταν 33η σε σύνολο 49 αγωνισθεισών.
Στο ίδιο αγώνισμα η Κύπρια Ελένη Αρτυματά «τραυματίστηκε» 10 μ. πριν τον τερματισμό της, σημείωσε 24.07 και κατετάγη (βάσει επίδοσης) 42η σε σύνολο 49 αγωνισθεισών.
Στους «ημιτελικούς» των 200 μ. (έγιναν 3 σειρές και έτρεξαν 24 αθλήτριες) η Μαρία Μπελιμπασάκη έκανε επίδοση 23.46 και -επιδοσιακά- κατέλαβε την 23 θέση.
Στον «τελικό» του ΥΨΟΥΣ ο Κώστας Μπανιώτης πήδησε 2,25 μ. (απέτυχε στα 2,28 μ.) και κατέλαβε την 10η θέση (ισοβαθμώντας με άλλους 2 άλτες).
Στον «τελικό» του ΤΡΙΠΛΟΥΝ η Αθανασία Πέρρα πήδησε 13,75 μ. και κατέλαβε την 12η θέση.
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ των «Τελικών» Αγωνισμάτων της 6ης Ημέρας (ΝΙΚΗΤΕΣ & ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ) :
Στο ΥΨΟΣ θριάμβευσε ο Ουκρανός Μπονταρένκο(φωτογραφία δεξιά) με εξαίρετο άλμα στα 2,41 μ. (Επιτυχής «πρόβλεψη» της ιστοσελίδας μας).
Στο ΤΡΙΠΛΟΥΝ επικράτησε η Ιμπαργκιέν (από την Κολομβία – φωτογραφία πάνω) με άλμα στα 14,85 μ. (Επιτυχής «πρόβλεψη» της ιστοσελίδας μας).
Στα 3000 μ. ΣΤΙΠΛ νίκησε ο Κενυάτης Κεμπόϊ με επίδοση 8.06.01 (Επιτυχής «πρόβλεψη» της ιστοσελίδας μας).
Στα 400 μ. με Εμπόδια «σάρωσε» η Τσέχα Χεϊνοβα με 52.83 που είναι κορυφαία επίδοση εφέτος στον Κόσμο. (Επιτυχής «πρόβλεψη» της ιστοσελίδας μας).
Στα 400 μ. με Εμπόδια σε μια συγκλονιστική «κούρσα» (κρίθηκε «πάνω στο νήμα») την Νίκη «άρπαξε» ο Γκόρντον (από το Τρίνινταντ) με 47.69 που είναι κορυφαία επίδοση εφέτος στον Κόσμο. (Ανεπιτυχής «πρόβλεψη» της ιστοσελίδας μας). Είχαμε «προβλέψει» ως επικρατέστερο σε αυτό το αγώνισμα τον ΤίνσλεΪ (από τις ΗΠΑ). Όμως, ήταν 2ος με διαφορά «στήθους» κάνοντας 47.70 (νέο ατομικό του ρεκόρ – φωτογραφία κάτω).


Στα 1500 μ. νίκησε η Σουηδέζα (εκ μεταγραφής από την Αιθιοπία) Αρεγκάβι με επίδοση 4.02.67. (Επιτυχής «πρόβλεψη» της ιστοσελίδας μας).
Συμπερασματικά, «ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ» τους ΝΙΚΗΤΕΣ των ΠΕΝΤΕ από τα ΕΞΗ «τελικά» Αγωνίσματα της σημερινής ημέρας του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Πρωταθλήματος ΣΤΙΒΟΥ της Μόσχας.
Η σχετική «ΑΝΑΡΤΗΣΗ» της «ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ» (για ΟΛΑ τα Αγωνίσματα Ανδρών & Γυναικών) έγινε την παραμονή της Εναρξης των Αγώνων (δηλ την 9η Αυγούστου 2013) στην ιστοσελίδα μας «ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΒΟΥ».

Νίκος Μουρατίδης