Βίδες τα έκανε τα δυο περιπολικά 36χρονος κλέφτης φορτηγών, για να καταφέρει να ξεφύγει, όταν τον εντόπισαν στο Δερβένι. Παρά την… υπερπροσπάθεια, όμως, έπεσε, τελικά, στα χέρια των αστυνομικών και τώρα αναζητούνται και οι συνεργοί του.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 36χρονος, μαζί με έναν 62χρονο κι έναν 28χρονο, έκλεψαν δύο Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα, χθες, Σάββατο, βράδυ, από το Σταυρό Θεσσαλονίκης. Το πρώτο το “ασφάλισαν” σε ερημική περιοχή του Καλοχωρίου. Το δεύτερο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς την ώρα που ο 36χρονος το οδηγούσε προς την ίδια περιοχή. Μετά την καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 36χρονος έπεσε, με φόρα, πάνω σε δύο περιπολικά που του είχαν κλείσει το δρόμο –χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν τραυματισμοί- ο δράστης συνελήφθη.

Η αστυνομία αναζητά τους συνεργούς του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι βρίσκονται μπροστά σε κύκλωμα το οποίο διέλυε κλεμμένα ημιφορτηγά και τα πουλούσε για ανταλλακτικά, ή για παλιοσίδερα. Μάλιστα, ο 36χρονος ήταν… παλιός γνώριμος της Ασφάλειας, αφού είχε συλληφθεί και καταδικαστεί, στο παρελθόν, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ο δράστης θα οδηγηθεί, αύριο, στον εισαγγελέα.