Δυόμισι αράδες, στην ανακοίνωση της UEFA για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνουν ελπίδες στον ΠΑΟΚ να είναι παρών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης!

 

Στην ανακοίνωση που αφορά την κλήρωση, η UEFA, για πρώτη φορά στα χρονικά, έβαλε έναν αστερίσκο: Αναφέρει πως η συμμετοχή της Μέταλιστ και της Φενέρ δεν είναι δεδομένη αφού εκκρεμούν οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής αλλά και του CAS!

Οι δυόμισι αυτές αράδες στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, δίνουν ελπίδες στον Δικέφαλο, ότι μπορεί, παρά το ότι οι κληρώσεις έγιναν, να συνεχίσει αυτός στο Τσάμπιονς Λιγκ και να βρεθεί κόντα στην γερμανική Σάλκε. Αν γίνει κάτι τέτοιο, η μοίρα θα έχει φέρει τον Χουμπ Στέφενς κόντρα στην παλιά του ομάδα. Και, βέβαια, θα μιλάμε για ένα απίστευτο παιχνίδι της Μοίρας, αφού για να γίνει αυτό θα έχουν μεσολαβήσει μια σειρά γεγονότα.

Άντε μετά να μην πιστεύεις στην γενική αρχή της θεωρίας του Χάους (σ.σ. το χτύπημα των φτερών μιας πεταλούδας στην Ασία μπορεί να προκαλέσει τυφώνα στο άλλο ημισφαίριο…).