Τη δουλειά της… δημοτικής αστυνομίας ανέλαβε, χθες το απόγευμα, η ΕΛΑΣ. Καθώς οι δημοτικοί αστυνομικοί έχουν προχωρήσει, ουσιαστικά, σε λευκή απεργία, μετά την ενέργεια της κυβέρνησης να εντάξει το προσωπικό της στην ΕΛΑΣ, χθες, συνεργεία  της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης ανέλαβαν… δράση.

 

Έκαναν εφόδους, το απόγευμα, στην περιοχή του Λευκού Πύργου και στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας. Συμμετείχαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης, Τροχαίας, Αλλοδαπών και Αστυνομικών Επιχειρήσεων καθώς και αστυνομικοί σκύλοι με τους συνοδούς τους, κατά την διάρκεια της οποίας, ελέχθηκαν 93 άτομα και 11 οχήματα.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων ήταν να προσαχθούν 13 άτομα για έλεγχο της δικαστικής τους ταυτότητας, να συλληφθούν τρεις για  παράβαση Νόμου «Περί Αλλοδαπών και να βεβαιωθούν έντεκα παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Πάντως, δημοτικοί αστυνομικοί συμμετείχαν στο κοινό κλιμάκιο με τους αστυνομικούς της ΕΛΑΣ που έκαναν έφοδο κατά του παρεμπορίου. Σε αυτούς κατασχέθηκαν 519 είδη παρεμπορίου – απομίμησης επωνύμων προϊόντων (308 αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας), δέκα κάρτες κινητής τηλεφωνίας, 60 φο μπιζού, 42 τσάντες, 37 ζεύγη παπουτσιών, 35 ανταλλακτικά ποδηλάτου και 27 αρωματικά είδη.