nyxterino_kentro_02.jpg

Συνεχίζεται το «σαφάρι» ελέγχων σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής. Για μία ακόμη μέρα αναφέρθηκαν συλλήψεις και δεν έλειψαν τα ευτράπελα:

 

Ένας καταστηματάρχης, μόλις αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο να γίνει έλεγχος στο μπιτς μπαρ που έχει σε παραλιακή τοποθεσία της Χακιδικής, το έβαλε στα... πόδια, καθώς η επιχείρηση του δε διέθετε άδεια λειτουργίας! 

Συνολικά συνελήφθησαν έξι άτομα για διάφορα αδικήματα της ποινικής και υγειονομικής νομοθεσίας, ενώ κατά τη διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν είκοσι παραβάσεις.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. τη χτεσινή ημέρα, αλλά και σήμερα τα ξημερώματα κλιμάκια με αστυνομικούς από διάφορες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής ελέγξανε 21 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν 20 παραβάσεις από τις οποίες οι οκτώ αφορούσαν στέρηση αδείας μουσικών οργάνων, μία στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, τρεις παραβάσεις αφορούσαν παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων και δύο στέρηση πιστοποιητικού υγείας.

Επίσης, από μία παράβαση βεβαιώθηκε για κατάληψη οδοστρώματος, για βιβλίο εργασίας, για κατάληψη πρανούς, για κατάληψη αιγιαλού, για στέρηση τιμοκαταλόγων σε κατάστημα και για μη ανάρτηση αδείας λειτουργίας καταστήματος σε εμφανές σημείο.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα. Από αυτά τρία συνελήφθησαν για στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, εκ των οποίων ο ένας και για απείθεια, ένα για τροποποίηση των ουσιωδών όρων λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ένα για παράνομη αφισοκόλληση και ένα για παράνομη παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης ελέγχθηκαν 242 άτομα, καθώς και 213 οχήματα.