«Προσδοκίες» των εννέα αθλητριών και οκτώ αθλητών μας λίγο πριν… «πετάξουν» για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Μόσχα!


Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι περισσότεροι εξέφρασαν -με σοβαρότητα- την συγκρατημένη αισιοδοξία τους για «προσδόκιμη» επίδοση κοντά στην καλύτερη εφετινή τους, κάποιοι μίλησαν και για την δυνατότητα «εισόδου» των στον «τελικό» («12άδα») του αγωνίσματός τους. 

Ευελπιστούμε, να «αρθούν» στο «ύψος των περιστάσεων», γιατί το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Πρωτάθλημα ΣΤΙΒΟΥ -όπως και οι «Ο.Α.»- ΔΕΝ είναι … «άλλος ένας αγώνας» ! Το αντίθετο συμβαίνει : Είναι «Ο ΑΓΩΝΑΣ»!

«Λογικά», η ΕΛΛΑΔΑ μπορεί να «χτυπήσει» στο στάδιο «Λουζνίκι» της ρωσικής πρωτεύουσας ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ «εισόδους» σε «Οκτάδες Τελικών» των διαφόρων αγωνισμάτων ! 

Μακάρι, η «Ελληνική Ψυχή» να προσαυξήσει -αριθμητικά- αυτές τις Προβλέψεις !

Εξαιρετική εντύπωση μου έκαναν οι … «ζυγισμένες» δηλώσεις κάποιας αθλήτριάς μας ! Δεν… «περίσσευε» ούτε μία λέξη από όσα είπε ! Νοηματικά ουσιώδης και «χαρισματική» στον προφορικό της λόγο ! Οποιος δεί το σχετικό «βίντεο των αθλητικών δηλώσεων», ευχερώς θα την «ονοματοδοτήσει»!

Ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και στους 17 εκπροσώπους της Πατρίδας μας στην Κορυφαία Αθλητική διοργάνωση της χρονιάς !