Η Δημήτρα Ματσούκα μίλησε για το θέατρο, την τηλεόραση, την προσωπική της ζωή αλλά και την οικονομική κρίση σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.

«Αντιμετωπίζω με μηδέν σφυγμό αυτά που γράφονται για μένα. Αυτό με βολεύει. Είμαι και φυγόπονος άνθρωπος γενικά. Δεν μου αρέσει η στενοχώρια καθόλου. Είναι η άμυνα για να επιβιώσω. Αποφεύγω να παίρνω όλα αυτά τα έντυπα που κυκλοφορούν. Δεν γκουγκλάρω το όνομα μου, για να μην βλέπω πράγματα που με κάνουν να στεναχωριέμαι. Οπότε, δεν έχω επαφή με όλα αυτά. Μου μεταφέρουν φίλοι και γνωστοί τι γράφεται για μένα αλλά δεν ασχολούμαι. Αμύνομαι απέναντι στην κακία και στην αγένεια. Υπάρχουν άνθρωποι που τα χειρίζονται, εγώ όχι».

Όσο για τον έρωτα είπε: «Ο έρωτας είναι το παν στην ζωή. Είναι μια παρηγοριά σε αυτά που ζούμε. Είναι μια καλή εξάρτηση εάν τύχεις σε μια αμοιβαία ιστορία. Δεν κυνηγώ τίποτα ονειρεύομαι πράγματα και όταν προκύπτουν προσπαθώ να τα απολαύσω. Δεν είμαι άνθρωπος που εκβιάζω».

Τέλος μίλησε και για την οικονομική κρίση και πως την βιώνει η ίδια: «Το κοινωνικό κλίμα είναι αποθαρρυντικό, είναι διάχυτη η ατμόσφαιρα της απογοήτευσης και εάν ενημερώνομαι καλά αυτά που έρχονται είναι ακόμη χειρότερα. Δεν κυνήγησα το χρήμα θέλω να αμείβομαι όταν δουλεύω. Δεν υπήρξα ποτέ φιλοχρήματη. Πάντα ήξερα ότι μπορώ εύκολα να ζήσω με πολλά ή λίγα χρήματα. Εγώ το παίζω τρελή έτσι το αντιμετωπίζω. Προσπαθώ να λύσω τις προσωπικές μου εκκρεμότητες και προσπαθώ σκληρά».