Του ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ


Σε επαγγελματική Αθλητική ιστοσελίδα αναρτήθηκε άρθρο καταξιωμένου προπονητή Στίβου από την Θεσσαλονίκη με τίτλο : «Αγωνιστικός αθλητισμός στίβου στη χώρα μας : Επανατοποθέτηση στόχων». 

Χωρίς να έχω τις ειδικές «τεχνικές» γνώσεις του Συντάκτη του εν λόγω κειμένου, ως Φίλαθλος του Στίβου τα περισσότερα από τα αναφερόμενα επιχειρήματα (με εξαίρεση τα απολύτως «εξειδικευμένα») τα έχω επανειλημένα αναπτύξει σε πλήθος προγενέστερων «αναρτήσεών» μου στη ιστοσελίδα ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΒΟΥ. Ομως, κανείς στο ΣΕΓΑΣ δεν «νοιάστηκε» γιά τις τεκμηριωμένες επισημάνσεις μου, θεωρώντας ότι εξικνούνται από «αντιπολιτευτική» διάθεσή μου προς την Αθλητική μας Ομοσπονδία ! 
Μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις, όπως π.χ. την ΜΗ αξιολόγηση στους διασυλλογικούς αγώνες Στίβου Ανδρών-Γυναικών 2013 των αθλητών και αθλητριών μας που ήταν μεγαλύτεροι των 22 χρονών -!- είχα ΕΓΚΑΙΡΑ τονίσει (σε «ύψιστο επίπεδο» μάλιστα -στο ξενοδοχείο της συνδιάσκεψης ΕΠΑΚΑΒ των Σερρών) τα ΟΛΕΘΡΙΑ επιδοσιακά αποτελέσματα αυτής της Απόφασης του ΣΕΓΑΣ. 
Τους «καρπούς» της Αφροσύνης θα τους δρέψει η Αθλητική μας Ομοσπονδία, όταν στο τέλος του 2013 θα επιχειρήσει να καταρτίσει τις στατιστικές «50άδες» Α-Γ κάθε αγωνίσματος και θα διαπιστώσει … κατακρημνιζόμενους τους «μέσους όρους» επιδόσεων από την 10η θέση μέχρι την 50ή ! 
Επισημάνσεις σε «εθελοτυφλούντες», που με θράσος … «βαφτίζουν» ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ τα μέτρια αποτελέσματα της 17μελούς Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Στίβου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας, όπoυ η IAAF ΑΞΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ βαθμολογικά ΕΞΗΝΤΑ χώρες, στην Ελλάδα έδωσε ΜΗΔΕΝ βαθμούς !
_________________________________________________________________
**Το κείμενο έχει αναρτηθεί στο Facebook.