Ανάλγητη πράξη από πλευράς ΔΕΗ -και μάλιστα σε βάρος θύματος τροχαίου που καταβάλει το αντίτιμο του ρεύματος, όχι, όμως, το χαράτσι!

Συνέβη στη Θεσσαλονίκη, σε βάρος του δημοσιογράφου Κ.Κ.(αν και ο ίδιος δημοσιοποίησε την είδηση στο Facebook, θα διατηρήσουμε την -σχετική- ανωνυμία του, επιειδή δεν κατέστη δυνατό να επικοινωνήσουμε μαζί του προς το παρόν). Όπως καταγγέλλει, το πρωί της Δευτέρας συνεργείο της ΔΕΗ πήγε στο σπίτι του και, επειδή δεν τον βρήκε, καθώς βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης, ζήτησε από γειόνισσα να τους ανοίξει την πόρτα. Το συνεργείο μπήκε στο εσωτερικό της πολυκατοικίας, έβγαλε την ασφάλεια από τη "χελώνα" κι έκοψε τα εξωτερικά καλώδια με τέτοιον τρόπο ώστε να χρειάζεται -απαραίτητα- επαγγελματίας ηλεκτρολόγος για την επανασύνδεση!

Ο ίδιος ο Κ.Κ. ανέγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: "Δευτέρα πρωί, κάποιοι ως συμμορία!, χτύπησαν το κουδούνι γειτόνισσας να τους ανοίξει γιατί ήταν από τη ΔΕΗ και θέλαν να κόψουν το ρεύμα του Κρικέλη. Η γειτόνισσα τους είπε πως λείπουμε εκτός να περιμένουν να γυρίσουμε, και της είπαν ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Έβγαλαν την ασφάλεια από τη χελώνα και κόψαν και εσωτερικά καλώδια για να μην μπορώ να την επανασυνδέσω μόνος μου. Δεν έμαθα ακόμα γιατί μου το κόψανε καθώς πληρώνω σε τράπεζα το ποσό χωρίς το χαράτσι- θα γυρίσω Αύγουστο σ' ένα σπίτι φούρνο χωρίς ούτε ανεμιστήρα. Και είμαι αυτόν τον καιρό λόγω τροχαίου, παράλυτος από το ένα πόδι- θα σας ενημερώσω για το τι θα κάνουμε".

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, πριν περίπου έναν χρόνο έπεσε θύμα τροχαίου, όταν φορτηγό τον παρέσυρε ενώ οδηγούσε, όπως κάθε μέρα, το ποδήλατό του.