Πλήθος παραβάσεων εφαρμογής των διατάξεων του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών διαπίστωσε το ΣΔΟΕ σε έλεγχο που πραγματοποίησε τα ξημερώματα σε κέντρο διασκέδασης στην Καλλιθέα Χαλκιδικής όπου εμφανιζόταν γνωστός τραγουδιστής. 


Σύμφωνα με τον ΣΔΟΕ, ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου Fix Summer Live, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, δεν έκοβε αποδείξεις. Οι παραβάσεις καταλογίστηκαν και διατάχθηκε το κλείσιμο του καταστήματος για τις επόμενες 48 ώρες σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 2523/97.

Έτσι, το συγκεκριμένο μαγαζί θα πρέπει να παραμείνει κλειστό το βράδυ του Σαββάτου. Ο Πάνος Κιάμος είχε προγραμματίσει δύο εμφανίσεις στο συγκεκριμένο χώρο, την Παρασκευή 2 Αυγούστου, και απόψε Σάββατο 3 του μηνός.

Πάντως, όποιος έπαιρνε τηλέφωνο για να κλείσει τραπέζι, οι υπεύθυνοι του καταστήματος του έλεγαν πως... δεν υπήρχε πρόβλημα! Ο υπεύθυνος κρατήσεων του νυχτερινού κέντρου τόνισε ότι δεν ισχύει καμία ανακοίνωση του ΣΔΟΕ περί «λουκέτου» για 48 ώρες και πως η επιχείρηση απόψε θα λειτουργήσει κανονικά.