Αποφασισμένα να σφραγίσουν, εκ νέου, το νυκτερινό κέντρο Fix Summer Live, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, όπου τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος, είναι τα στελέχη του ΣΔΟΕ. Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του ειδικού γραμματέα του Σώματος Στέλιου Στασινόπουλου, στο Mega Channel.


«Εμείς χθες σφραγίσαμε το μαγαζί για μη έκδοση αποδείξεων σύμφωνα με το νόμο. Και αμέσως είχαμε ενημερώσει και το αστυνομικό τμήμα και τον κ. εισαγγελέα για το κλείσιμο του καταστήματος... Η αστυνομία επενέβη και χθες έκανε δύο συλλήψεις... Σήμερα το πρωί επικοινώνησα με τον επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας, με τον αστυνομικό διευθυντή Χαλκιδικής αλλά και με τον εισαγγελέα Χαλκιδικής και ζήτησα την συνδρομή τους προκειμένου σήμερα να επανακλείσουμε το μαγαζί....», δήλωσε.

Όπως είπε, σκοπός του ΣΔΟΕ δεν είναι να κλείσει καταστήματα, αλλά να ενημερώσουν τους επιχειρηματίες ότι θα εφαρμόσουν το μέτρο, ώστε να συμμορφωθούν. Μάλιστα, επέμεινε ότι, όπου δεν εφαρμόζονται οι διατάξεις, τα καταστήματα θα σφραγίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Δημόσιας Τάξης έθεσε σε διαθεσιμότητα τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας, επειδή θεωρήθηκε υπεύθυνος για το ότι το νυχτερινό κέντρο άνοιξε και πάλι. Για το θέμα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το νόμο, τα καταστήματα που είναι υπότροπα σφραγίζονται για δύο μήνες.