Θα το πιστεύατε; Μια κοπέλα… σαν τα κρύα τα νερά (που βουτά στις –Ολυμπιακών διαστάσεων- πισίνες κι όταν βγαίνει κρατάει στα χέρια της χρυσό) δεν έχει ξαναπάει σε πάρτι. Και περιμένει πώς και πώς να πάει στο Κολλέγιο, για να… γευτεί αυτήν τη χαρά!

 

Ποια είναι η πρωτάρα; Η εικονιζόμενη Μίσι Φράνκλιν, έξι φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια της κολύμβησης (κατέκτησε έξι χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, πριν μερικές ημέρες).

Η Μίσι έγινε δεκτή από το Μπέρκλεϊ και δηλώνει κατενθουσιασμένη που θα μετακομίσει στο δωμάτιό της στην Εστία με τη συγκάτοικό της (ακόμη και οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες, στο Μπέρκλεϊ είναι ίσες με τις υπόλοιπες φοιτήτριες).

“Ακούω τόσα υπέροχα πράγαματα για το Κολέγιο, που περιμένω πώς και πώς αυτήν την εμπειρία”, δήλωσε στο People. Πρόσθεσε ότι είναι η πρώτη φορά που μετακομίζει από το σπίτι της (οι αγώνες… δεν πιάνονται) και ότι όταν το συζητάει με τη μητέρα της γίνονται και οι δυο “χάλια! Σκουπίζουμε κάθε τόσο τα μάτια μας από τα δάκρυα”!

Παρά το ότι κέρδισε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στα 17 της, ομολογεί ότι δεν γλέντησε ιδιαίτερα και δεν έχει πάει ποτέ σε πάρτι! Έτσι, κάτι για το οποίο επίσης περιμένει να αρχίσει το κολλέγιο, είναι… τα πάρτι!

Όσο για τα μετάλλιά της, όπως λέει, δε θα τα πάρει στην Εστία! “Προτιμώ να τα ΄χω σε θυρίδα και να τα βγάζω από εκεί σε ειδικές περιπτώσεις” δηλώνει. “Θα πάω στο κολλέγιο σαν… η Μίσι το πρωτάκι κι όχι σαν παγκόσμια πρωταθλήτρια. Θα πάω όπως όλοι, για να ζήσω μια πρωτόγνωρη εμπειρία”, καταλήγει.