«Το  λάθος για το οποίο ευθυνόμαστε δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση συνειδητή και εκούσια επιλογή.  Το αναγνωρίζουμε, αλλά, ως εκεί».

 

Με τα λόγια αυτά, οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου «Μύλος», στο οποίο διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 30 αποδείξεις το βράδυ που τραγουδούσε εκεί ο Αντώνης Ρέμος, απαντούν στο θόρυβο των ημερών.

Υποστηρίζουν ότι ελέγχθηκαν τέσσερις ταμειακές μηχανές, που υπάρχουν στο νυκτερινό κέντρο του Λιτοχώρου Πιερίας και, μόνον στη μία από αυτές, βρέθηκαν οι 30 άκοπες αποδείξεις. «Βρέθηκαν στις ταμειακές μηχανές παραστατικά – αποδείξεις αξίας 43.000 ευρώ. Από  αυτές τις αποδείξεις οι  2.200 περίπου,  αξίας 22.000 ευρώ αφορούσαν  δεύτερα ποτά. Η παράβαση των 300 ευρώ αφορά απόδοση ΦΠΑ 69 ευρώ και χαρακτηρίστηκε από κάποιους ως «όργιο φοροδιαφυγής», ενώ τα δηλωμένα παραστατικά – αποδείξεις, αξίας 43.000 ευρώ, αφορούν απόδοση ΦΠΑ αξίας 9.890 ευρώ. Δηλαδή διαπιστώθηκε παραβατικότητα 0,69%. Ποιος σώφρων και καλοπροαίρετος παρατηρητής πιστεύει ότι υπήρχε πρόθεση της επιχείρησης να φοροδιαφύγει για 69 ευρώ και να διακινδυνεύσει το κλείσιμό της για 48 ώρες, πλήττοντας έτσι μια εικοσαετή διαδρομή, η οποία χαρακτηρίζεται  από την ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών και την συνέπεια προς τις υποχρεώσεις της», υποστηρίζει η επιχείρηση.

Οι εκπρόσωποι της επιχείρησης, πάντως, φέρονται να έχουν ενοχληθεί περισσότερο από τις δηλώσεις Ρέμου. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή τους, αφήνουν υπονοούμενα: «Όσον αφορά τον κ. Ρέμο, τον ευχαριστούμε για την παρουσία του. Όμως, για τις δηλώσεις του… “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω”», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

ΕΦΟΔΟΣ ΣΔΟΕ Ήταν η σειρά του… Ρέμου
ΡΕΜΟΣ Τι έγραψε στο Τουίτερ για την “περιπέτεια” με το νυχτερινό κέντρο του Λιτοχώρου