Έκλεψε... μικρό θησαυρό από παρκαρισμένο Ι.Χ. Δεν τον χάρηκε, όμως, πολύ, αφού δυο μέρες αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία, μετά από σύντομη καταδίωξη. 

Όλα άρχισαν το πρωί της Τρίτης, 30 Ιουλίου 2013. Ο 34χρονος Έλληνας εντόπισε το σταθμευμένο -σε δρόμο του Φιλίππειου- Ι.Χ. που ανήκει σε 37χρονο επιχειρηματία, είδε μέσα έναν χαρτοφύλακα και μια γυναικεία τσάντα και, χωρίς να χάσει λεπτό, διέρρηξε το αυτοκίνητο κι άρπαξε τις τσάντες(ο χαρτοφύλακας περιείχε 11.500 ευρώ και η τσάντα 80 ευρώ), μια φωτογραφική μηχανή, δυο κινητά τηλέφωνα, έγγραφα και ρούχα.

Ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. κατήγγειλε την κλοπή και, από τις έρευνες της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι δράστης ήταν ο 34χρονος. 

Ο νεαρός εντοπίστηκε, χθες το πρωί, να οδηγεί τη μοτοσικλέτα του, στην περιφερειακή οδό. Περιπολικό της Αμέσου Δράσεως του έκανε σήμα να σταματήσει για έλεγχο, όμως, αυτός, ανέπτυξε ταχύτητα. Πάντως, δεν πήγε και πολύ μακριά, αφού συνελήφθη στη Νεάπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης - Αγίου Παύλου.

Σήμερα, ο 34χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα, με τις πρόσθετες κατηγορίες της απείθειας και της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών.