Την απόκτηση του Βασίλη Καραγκούνη, από τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης. Ο 19χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους, και θα αγωνίζεται την εφετινή σεζόν με τα χρώματα των "κιτρίνων" με τη μορφή δανεισμού.

 

Ο Βασίλης Καραγκούνης γεννήθηκε στις 18/01/1994 στην Αθήνα (κατάγεται από την Λαμία), έχει ύψος 1,76 και βάρος 71 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών και το 2010, σε ηλικία 16 ετών, μετακόμισε στο Ούντινε της Ιταλίας. Με την Ουντινέζε υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, ενώ διατέλεσε βασικό στέλεχος και αρχηγός της δεύτερης ομάδας (Udinese primavera).

Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι, ενώ φέτος συμμετείχε στην προετοιμασία της πειραϊκής ομάδας στο Ζέεφελντ. Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-17 και U-19 (στην εθνική Νέων φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού).

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Βασίλης Καραγκούνης, δήλωσε χαρούμενος που βρέθηκε στον Άρη: «Ξέρω τη φανέλα ποιας ομάδας θα φοράω τη νέα χρονιά και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.