Την παραίτηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιου Σταυρίδη, ζήτησε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κ. Σταυρίδης είχε ταξιδέψει με το προσωπικό αεροσκάφος του μεγαλοεπιχειρηματία Δ. Μελισσανίδη.

Τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου, σύμφωνα με  το δημοσίευμα της εφημερίδας της Κεφαλονιάς "Ημερήσιος" που είχε τίτλο "Ιπτάμενος Στυλιανός", ο κ. Σταυρίδης έπρεπε να βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς το μεσημέρι θα υπογραφόταν η σύμβαση για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ στην Emma Delta.

Σύμφωνα, με το δημοσίευμα,  ο Στ. Σταυρίδης ήρθε στην Αθήνα με το ιδιωτικό learjet, του Δημήτρη Μελισσανίδη, μετόχου της εταιρίας και επέστρεψε μάλιστα με αυτό, στο νησί, όπου βρίσκεται το σπίτι του, στο Μακρύ Γυαλό, για να συνεχίσει τις διακοπές του.

Ο Στέλιος Σταυρίδης φέρεται, σύμφωνα με την εφημερίδα, να παραδέχεται ότι ταξίδεψε στην Κεφαλονιά με το learjet του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος προσφέρθηκε να τον διευκολύνει και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους είχαν μια μακρά συζήτηση για τον ΟΠΑΠ.