Ούτε ένας από τους νομικούς που ρωτήθηκαν, σήμερα, στις ραδιοφωνικές εκπομπές, δεν εξέφρασε αντίθετη άποψη, από αυτήν: Ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί 100% υπέρ της Μέταλιστ, αρκεί να...


Κι από εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Το ρεπορτάζ λέει ότι, σε αυτόν τον τομέα, η διοίκηση, προς το παρόν, δεν έχει κάνει τίποτα. Τι έπρεπε να κάνει -ή να κάνει από εδώ και στο εξής; Ορίστε τι λένε οι νομικοί:

1. Προσφυγή στην UEFA να εκδώσει, εδώ και τώρα, απόφαση. Για όσους λένε ότι η επιτροπή Εφέσεων δεν μπορεί να συγκληθεί αμέσως, να τους ενημερώσουμε πως άλλο το CAS, του οποίου τα μέλη προέρχονται από τα τέσσερα μέρη του ορίζοντα, άλλο η επιτροπή τα μέλη της οποίας παροικούν την... Ιερουσαλήμ (Νιόν της Ελβετίας).

2. Ένσταση κατά του κύρους του παιχνιδιού. Η Μέταλιστ έχει καταδικαστεί τελεσίδικα! Άλλη απόφαση εκτός της αποβολής της, δεν μπορεί να υπάρξει. Άσχετα το τι λένε οι άνθρωποι της ομάδας, όλη η φασαρία είναι για το ποιος θα προκριθεί, στα χαρτιά, εις βάρος της.

3. Προσφυγή στα δικαστήρια της Νιόν, για διαφυγόντα κέρδη! Η UEFA συνηθίζει να επιβάλει τσουχτερά πρόστιμα σε βάρος ομάδων, ή να τους στερεί την συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα, που σημαίνει μεγάλη οικονομική καταστροφή, για αιτίες υποδεέστερες της οργάνωσης στημένων παιχνιδιών από ομάδα και δέκα (αριθμός 10) παίκτες της!

4. Παρουσία εκπροσώπου της ΠΑΕ την Παρασκευή στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ ασχέτως αποτελέσματος κι απαίτηση των ανθρώπων του Δικεφάλου να μπει ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση ως δεύτερη ομάδα, μαζί με την Μέταλιστ.

Αυτά προτείνουν οι ειδικοί. Από εκεί κι έπειτα, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, συμμετέχοντας, σήμερα, σε ραδιοφωνικές εκπομπές, έδωσαν τη δική τους θέληση: Νίκη στο Χάρκοβο με σκορ πρόκρισης και... ασ' τους να τρέχουν!