Μια πύλη στον θαυμαστό κόσμο της Google, στα εργαλεία και την τεχνολογία της κορυφαίας εταιρείας, ανοίγει η 78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

 

Η ΔΕΘ-Helexpo θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στο πλαίσιο του θεματικού αφιερώματος Inno-tech το Google Developers Group Thessaloniki Playground, όπου θα συμμετάσχει η κοινότητα των προγραμματιστών της Google (Google Developers Group) και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα τελευταία τεκταινόμενα στον χώρο των νέων τεχνολογιών.

Εφαρμογές όπως τα Google maps, το chrome, εφαρμογές android, το Google drive και όλες οι τελευταίες εξελίξεις στη «βιομηχανία παραγωγής νέων ιδεών» της Google θα παρουσιαστούν στο εντυπωσιακό αυτό «Playground» (Πάρκο). Μάλιστα η νότια πύλη του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης θα μετατραπεί σε Google Developers Gate, «φορώντας» τα χρώματα και τα logos των γνωστότερων εργαλείων του κορυφαίου παίκτη του διαδικτύου.

Το «Playground» των Google Developers Group θα αποτελέσει σημείο συνάντησης με υποψήφιους συνεργάτες από όλη την Ελλάδα και με προσκεκλημένους διεθνείς επισκέπτες, που έχουν να προτείνουν τις δικές τους ιδέες στην κοινότητα της Google για περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων/υπηρεσιών τους.

Στο πλαίσιο του Inno-Tech θα έχει επίσης σημαντική παρουσία το CERN και άλλοι ερευνητικοί φορείς. Ευρεία θα είναι η συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και αντιπροσωπειών μεγάλων διεθνών εταιρειών του κλάδου της τεχνολογίας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κοινότητα προγραμματιστών της Google επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://developers.google.com/ ή αποστείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο GDG.Thessaloniki@gmail.com