Την κόλαση ζούσε, επί δυόμισι μήνες, 37χρονη αλλοδαπή. Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία,46χρονος Έλληνας, με ξύλο κι απειλές, την ανάγκαζε να εκδίδεται, σε διάφορους πελάτες, σε σπίτι της Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

 

Η 37χρονη κατάφερε να ξεφύγει και να πάει στην αστυνομία, όπου κατήγγειλε το γεγονός. Όπως είπε, τις έδινε ελάχιστα χρήματα, για να έχει κι ο 46χρονος τα κρατούσε, μαζί με το διαβατήριό της…

Μετά από επιχείρηση της αστυνομίας ο 46χρονος συνελήφθη μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Νέας Ευκαρπίας. ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά, ένα μαχαίρι και μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος. Η αστυνομική έρευνα συνεχίστηκε και στο σπίτι του 46χρονου όπου αποκαλύφθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο αποτελούμενο από μία καραμπίνα, ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα, μια γεμιστήρα πολεμικού όπλου, δύο μαχαίρια,  ένα ξύλινο γκλομπ, και 75 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου. Στον ίδιο χώρο ο συλληφθείς είχε εγκαταστήσει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης όπου με τρεις κάμερες κατέγραφε δημόσιο χώρο.

Ο 46χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.