Δεν άρχισε με ιδανικό τρόπο το πρωτάθλημα για τον Άρη. Η ήττα με 2-1 από τον νεοφώτιστο Απόλλωνα Σμύρνης δεν είναι στο πρόγραμμα για μια ομάδα που δε θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες, αλλά στοχεύει πιο ψηλά εφέτος…

 

Οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλύτεροι. Απλά, έκαναν λιγότερα λάθη(57-61). Ειδικά στην άμυνα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειχνε να μην πατά καλά. Μάλιστα, οι “κίτρινοι” είχαν την συντριπτική κατοχή (65%), αλλά από ουσία… τίποτα. Είχαν και λιγότερες τελικές (7-6).

Το πρόβλημα με τα λάθη παραδέχτηκε και ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Χατζηνικολάου: «Οι πολλές λάθος πάσες και γενικά τα εύκολα λάθη που κάναμε, θεωρώ πως ήταν κυρίως λόγω του δεύτερου γκολ. Κάποιοι παίκτες βιάζονταν, ο Απόλλων κλείστηκε πίσω, έβαλε το γκολ, και τότε η πίεση και το άγχος αυξήθηκε. Θεωρώ ότι  χάσαμε ένα παιχνίδι χωρίς να είναι καλύτερος ο αντίπαλος», είπε.

Το 13 τείνει να εξελιχθεί στον ...τυχερό αριθμό των Απολλωνιστών, καθώς στην μετά από 13 χρόνια επιστροφή τους στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Παναγιώτης Κόρμπος ήταν αυτός που στο ...13ο λεπτό άνοιξε το σκορ, στην εντός έδρας αναμέτρηση της «ελαφράς ταξιαρχίας» με τον Αρη, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Απόλλωνας νίκησε με 2-1, καθώς στο 63ο λεπτό, ο Πετρόπουλος «σφράγισε» την νίκη και τους βαθμούς για την ιστορική ομάδα και στο 67` ο Αγγελούδης μείωσε για τους Θεσσαλονικείς.

Διαιτητής/Βοηθοί: Κομίνης (Θεσπρωτίας)/Τάτσης (Ηπείρου), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Tζόρβας, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Δεληζήσης, Βέρτζος, Αλβάρες, Καμαρά, Μίνγκας (56' Τσιλιγκίρης), Γκουέλα (81' Τσοκάνης), Κόρμπος, Πετρόπουλος (92' Τσεμπερίδης).

Άρης (Χατζηνικολάου): Διούδης, Ηρακλής, Τσουμάνης, Κύργιας, Πουλίδο, Γ. Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος (68' Σουνάς), Ιμπε (46' Αγγελούδης), Ουντότζι, Τάτος, Μανιάς (64' Σταυρόπουλος).

Κίτρινες κάρτες: Άλβαρες (17', Απόλλων Σμύρνης), Γκουέλα (69', Απόλλων Σμύρνης), Πετρόπουλος (80', Απόλλων Σμύρνης)-Πουλίδο (11΄, Άρης), Ουντότζι (41', Άρης), Γ. Παπαδόπουλος (83', Άρης)

Σκόρερ: Κόρμπος (13', Απόλλων Σμύρνης), Πετρόπουλος (63', Απόλλων Σμύρνης)-Αγγελούδης (68', Άρης)