Δεν έχει προηγούμενο η ποινή που επέβαλε, σήμερα, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου, στην κόρη του ιδιοκτήτη του Fix Summer Live –του νυχτομάγαζου που ξεσφραγίστηκε για να τραγουδήσει ο Κιάμος- κι ας είναι με αναστολή. 


Ποινή φυλάκισης 15 ετών με αναστολή επέβαλε το δικαστήριο στην κόρη του ιδιοκτήτημ που συνελήφθη επειδή ο πατέρας της αδιαφόρησε για το 48ωρο λουκέτο που επέβαλλε το ΣΔΟΕ στο κατάστημα επειδή δεν εξέδιδε αποδείξεις. Αθώο έκρινε το δικαστήριο έναν υπάλληλο ο οποίος είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο.

Στις απολογίες τους και οι δυο ισχυρίστηκαν ότι δεν γνώριζαν για το 48ωρο λουκέτο και πως την απόφαση να λειτουργήσει το κατάστημα παρά το σφράγισμα πήρε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, εξαιτίας οικονομικής πίεσης που υφίστατο. Στη συνέχεια, όπως είπαν, ένιωσε αδιαθεσία και εξαφανίστηκε!

Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού καταστήματος αναζητείται ακόμα και σήμερα από την αστυνομία. Επίσης, η διοικητής του αστυνομικού τμήματος της περιοχής τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διενεργείται ένορκη διοικητική εξέταση για το θέμα, από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.