Οι... νέοι γονείς, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ, παρέλαβαν το πιστοποιητικό γέννησης του γιου τους, πρίγκιπα Γεώργιου. Μόνον που το συγκεκριμένο πιστοποιητικό δεν ήταν ίδιο με των υπολοίπων παιδιών...


Περισσότερο ήταν ένα δώρο: Ήταν ίδιο με αυτό που παραδόθηκε στον Κάρολο και την Νταϊάνα, πριν 31 χρόνια, όταν ήρθε στον κόσμο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ που, πλέον, έγινε... μπαμπάς. Βλέπετε, πατέρς και γιος γεννήθηκαν στην ιδιωτική πτέρυγα Lindo, του Νοσοκομείου St. Mary, στο Λονδίνο...

Το μνημόνιο είναι γραμμένο στο χέρι, με τα παραδοσιακά καλλιγραφικά γράμματα και παραδόθηκε μέσα σε δερμάτινη κυλινδρική θήκη.



Όπως δήλωσε ο σερ Ρίτσαρντ Σάικς, πρόεδρος του Imperial College Healthcare NHS Trust που διοικεί το νοσοκομείο "θα είναι πάντα μεγάλη τιμή για την εταιρία και όλους όσους εργάζονται εδώ, ότι το μωρό, όπως και ο πατέρας του, γεννήθηκαν στην πτέρυχα Lindo του νοσοκομείου St Mary και θα θέλαμε να του ευχηθούμε καλή τύχη για το μέλλον".

Ο Ουίλιαμ και η Κέτι κάλεσαν όσους θα ήθελαν να κάνουν κάποιο δώρο στο γιο τους, για "καλή τύχη", όπως συνηθίζεται στη Βρετανία, να διαθέσουν αυτά τα χρήματα για τα άπορα παιδιά που νοσηλεύονται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.