skoypidia_stratopedo_m_alexandrou_20130708_05.jpg

Καθαρό είναι το πρώην Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως απαντά σε δημοτικό σύμβουλο, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Μενεμένης – Αμπελοκήπων, Γ. Κουσίδης. Μάλιστα, δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το χώρο, που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

 

Η… μάχη των φωτογραφιών άρχισε όταν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πολίτες σε Δράση” Γ. Κυριλλίδης, κατήγγειλε πως στους χώρους του πρώην στρατοπέδου συσσωρεύονται σκουπίδια και υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των περίοικων(δες εδώ την καταγγελία).

skoypidia_stratopedo_m_alexandrou_20130708_06.jpg

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας απάντησε με δική του ανακοίνωση και με δικές του φωτογραφίες. Όπως επισημαίνει, μπάζα και σκουπίδια υπήρχαν, «για μικρό χρονικό διάστημα, λόγω των εκτεταμένων εργασιών που είχαν γίνει από την ΕΥΑΘ, για την αντικατάσταση τμημάτων του παλαιού αγωγού ύδρευσης και αποχέτευσης (π.χ. οδός Χρ.Κανάκη, οδός Μ. Αλεξάνδρου κ.λ.π.) τοποθετήθηκαν σε συγκεκριμένο σημείο, τα οποία τα συνεργεία της ΕΥΑΘ τα έχουν ήδη απομακρύνει εδώ κι αρκετές ημέρες». Προσθέτει πως τα κλαδιά που υπήρχαν εκεί «έχουν ήδη αλεσθεί και μεταφέρονται σταδιακά από το σημείο που έχουν εναποτεθεί, χωρίς να δημιουργείται κανένα απολύτως οικολογικό πρόβλημα. Άλλωστε τα αλεσμένα κλαδιά είναι μια ξυλώδης μάζα, απολύτως συμβατή με το περιβάλλον», υπογραμμίζει.

skoypidia_stratopedo_m_alexandrou_20130708_07.jpg

Τέλος, καλεί τον δημοτικό σύμβουλο (για τον οποίο αναφέρει ότι είναι μόνιμος κάτοικος Ελευθερίου-Κορδελιού) «να ελέγχει τις “ειδήσεις” του πριν τις δημοσιοποιήσει».