Αν δεν είχε συμπέσει με τη γέννηση του βρεταννικού βασιλικού μωρού, ίσως ήταν το θέμα του μήνα στα ταμπλόιντ και στις ιστοσελίδες που ασχολούνται με το λάιφ στάιλ: Η Σελένα Γκόμεζ, 21 χρόνων, γιόρτασε τα γενέθλιά της στο πλευρό του Τζάστιν Μπίμπερ. 


Όπως δημοσίευσε το "Πιπλ", ο Μπίμπερ πήγε στο πάρτι με το Άουντί του, που είναι βαμμένο λες και πρόκειται για δέρμα αιλουροειδούς της ζούγκλας (άνιμαλ... πριντ, δηλαδή, σαν τα μαγιό που φορούν τηλεπερσόνες στην Ελλάδα -τέτοιο γούστο), κρατώντας μόνον ένα τριαντάφυλλο, ενδεικτικό του έρωτά του.

Η Γκόμεζ, που του ρίχνει δυο χρόνια, πήρε με τις φίλες της. Μάλιστα, ήταν ντυμένες τσιγγάνες, αφού το πάρτι ήταν θεματικό,



Τα αδιάκριτα μάτια έψαξαν στο πάρτι τον τραγουδιστή Όστιν Μαχόουν, με τον οποίο η Γκόμεζ είχε μια σύντομη σχέση, αλλά δεν τον είδαν πουθενά. Αντίθετα, είδαν μια εξωτική χορεύτρια που έκανε ένα σόου με ένα ευμεγέθες... φίδι, για τους φίλους της εορτάζουσας.

Η Γκόμεζ, πάντως, αποδείχτηκε... γαϊδάρα, αφού μερικές ώρες αργότερα παράτησε το πάρτι κι έφυγε με τον Μπίμπερ προς άγνωστη κατεύθυνση...