Με τα προβλήματα της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη ασχολήθηκαν, σήμερα, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. 


Τη διευθέτηση του ζητήματος της έλλειψης προσωπικού στις αστυνομικές υπηρεσίες του νομού Θεσσαλονίκης, ζητά ο βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός.

Με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο κ. Ορφανός καλεί τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδια και Δικαιοσύνης, Χ. Αθανασίου να προχωρήσουν στην κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης (ΓΑΔΘ).

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στην ΓΑΔΘ

Κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α΄Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον Γραμματέα, Χρόνη Μακρίδη, και αποτελούμενο από τον αναπληρωτή Γραμματέα, Χρίστο Βάρδα και τα μέλη Κώστα Τσιαπακίδη, Κυριάκο Μερελή και Άνθιμο Παυλίδη, επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη, την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο κ. Τρύφωνα Κούκιο και συνεργάτες του.

Ο γραμματέας, Χρ.Μακρίδης, εξέφρασε την συμπαράσταση του ΠΑΣΟΚ στο ιδιαίτερα δύσκολο έργο των ανδρών και γυναικών, που αποτελούν το αστυνομικό προσωπικό της Θεσ/νίκης. Τόνισε την αναγκαιότητα, το έργο της Αστυνομίας να γίνεται πάντοτε με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και με την ιδιαίτερη ευαισθησία που απαιτείται στις μέρες μας για την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, καθώς η οικονομική κρίση και η ανεργία μαστίζει τη μέση ελληνική οικογένεια και τα προτεινόμενα από τη κυβέρνηση μέτρα αναδιάρθρωσης της οικονομίας, πλήττουν άμεσα ή έμμεσα πλήθος συμπολιτών μας, οι οποίοι έχουν αναφαίρετα δικαιώματα διαμαρτυρίας μέσα στα πλαίσια που η τήρηση των δημοκρατικών κανόνων επιβάλλει. 

Ο υποστράτηγος Κούκιος με τη σειρά του ευχαρίστησε την κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης για την στήριξη στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και στη συνέχεια ενημέρωσε τα στελέχη του κλιμακίου για όλα τα ζητήματα που αφορούν θέματα ασφάλειας στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης.