Αναβρασμός επικρατεί στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της εκπαίδευσης για το πρόγραμμα απολύσεων και κινητικότητας στο Δημόσιο. 


Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποιούν αυτή την ώρα δημοτικοί αστυνομικοί, στην Αθήνα. Η μοτοπορεία πέρασε από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και βρέθηκε κι έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού. 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται, αυτήν την ώρα, στην πλατεία Κλαυθμώνος από δημοτικούς υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς με την υποστήριξη της ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και των εργαζομένων στα αμυντικά συστήματα.

Συγκέντρωση, στο άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου, πραγματοποιούν, στη Θεσσαλονίκη, οι εκπαιδευτικοί, με την υποστήριξη του ΕΚΘ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Αυτήν την ώρα(12.50) ξεκινούν πορεία μέσω της Εγνατίας, προς το Συντριβάνι.

Υπό κατάληψη τελεί, από δημοτικούς υπαλλήλους, το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για την κινητικότητα στους δήμους, που θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση. Αύριο, στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, για το θέμα.