gamos_02.jpg

Πλέον μπορούμε να πούμε ότι τα ΄χουμε δει όλα! Έκλεψαν τον… στολισμό γάμου, από εκκλησία!

 

Συνέβη σήμερα το μεσημέρι, σε εκκλησία της περιοχής Λαγκαδά. Μια άγνωστη νέα γυναίκα τηλεφώνησε σε γραφείο οργάνωσης γάμων και ζήτησε από τον 51χρονο διαχειριστή να αναλάβουν, έστω και την τελευταία στιγμή, το γάμο της. Προφασίστηκε πως… μάλωσαν με την κουμπάρα και, μπροστά στο φόβο να μη γίνει ο γάμος, η κουμπάρα άλλαξε, αλλά θα έμεναν με την εκκλησία “γυμνή”, αφού τα του στολισμού τα είχε αναλάβει η… πρώην κουμπάρα της!

Ο 51χρονος πείστηκε και, λίγες ώρες αργότερα, βρίσκονταν στην εκκλησία, με ό,τι χρειάζονταν για έναν γάμο… αξέχαστο. Εκεί τον περίμενε η νεαρή γυναίκα κι ο υποτιθέμενος αδελφός της. Ο στολισμός τέλειωσε στα γρήγορα και “αδελφός” και ιδιοκτήτης του γραφείου έδωσαν ραντεβού σε σπίτι της Σταυρούπολης, για να πληρωθεί ο… κόπος του 51χρονου.

Μόνον που, όταν ο ιδιοκτήτης του γραφείου οργάνωσης γάμων έφθασε στη Σταυρούπολη, διαπίστωσε ότι στη διεύθυνση που του είχαν δώσει, δεν έμενε καμία υποψήφια νύφη και κανείς… αδελφός. Κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απάτης, πήγε με… χίλια στην εκκλησία που είχε στολίσει, αλλά ήταν, πλέον, αργά. Τούλια, ανθοδέσμες, λαμπάδες, γλυκά, κουφέτα, όλα είχαν γίνει… καπνός. Κι ο ιερέας του διεμήνυσε πως γάμος… δε θα γινόταν ως την ερχόμενη Κυριακή!

Ο 51χρονος κατήγγειλε την απάτη στο Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης και η αστυνομία ερευνά για τον εντοπισμό της υποτιθέμενης νύφης και του… απατεώνα αδελφού.