O Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, προήδρευσε στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ με κύριο θέμα συζήτησης
τη δομή της περιφερειακής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και με τη συμμετοχή του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Γιώργου Λουλουδάκη και του Αναπληρωτή Γραμματέα κ. Κώστα Ζωντανού.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Μηνάς Σαμαντζίδης, καλωσόρισε το νέο Γραμματέα της Ν.Δ., στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη στα γραφεία της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη με τη νέα του ιδιότητα, τονίζοντας –όπως και πολλά άλλα στελέχη – τη μακροχρόνια πολιτική δραστηριότητα του κ. Ανδρέα Παπαμιμίκου στην πόλη, με αποκορύφωμα τη θητεία του ως προέδρου της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν οι προτάσεις του Γραμματέα και άλλων στελεχών, περί διαρθρωτικών αλλαγών που θα υπηρετούν το στόχο που έχει περιγράψει ο κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, για μετεξέλιξη της Ν.Δ. σε έναν σύγχρονο και ευέλικτο πολιτικό οργανισμό με ενεργά μέλη, έναν οργανισμό σε διαρκή διάλογο και σε αμφίδρομη σχέση με την κοινωνία και με τα δίκτυα συλλογικής έκφρασης των πολιτών.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ζήτησε να προσκληθεί το στελεχιακό δυναμικό της Ν.Δ. για συμμετοχή στην ουσιαστική διαβούλευση που θα ακολουθήσει διαδικτυακά, με απόψεις και ενδεχόμενες νέες προτάσεις, τόσο για την οργανωτική δομή, όσο και για την ανάδειξη της ιδεολογικής υπεροπλίας της φιλελεύθερης παράταξης.