paralia_katerinis_01.jpg

Από… κόσκινο πέρασαν, χθες βράδυ, τα μπιτς μπαρ στην Παραλία Κατερίνης!! Αστυνομικοί και αγορανόμοι προχώρησαν σε εξονυχιστικούς ελέγχους έκαναν προσαγωγές και συλλήψεις και διαπίστωσαν παραβάσεις!

 

Συνολικά προσήχθησαν 59 άτομα (ιδιοκτήτες, υπεύθυνοι λειτουργίας καταστημάτων και σερβιτόρες). Από αυτά τα άτομα, τα 17 συνελήφθησαν, για διάφορες αγορανομικές και υγειονομικές παραβάσεις (οι περισσότεροι επειδή λειτουργούσαν τα μπαρ χωρίς άδεια λειτουργίας, ή ηχορύπαιναν σε ώρες κοινής ησυχίας).

Ειδικό συνεργείο του τμήματος Χημικών Υπηρεσιών της Αστυνομίας έκανε δειγματοληψία στα ποτά που σερβίρονταν και, μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες, θα υπάρχουν αποτελέσματα για την ποιότητα των ποτών.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, «οι αστυνομικές αυτές επιχειρήσεις, έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων και ερευνών, την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη συνδυασμένη επιχειρησιακά ανταπόκριση και δράση. Παράγουν σημαντικά αποτελέσματα, που έχουν θετικό αντίκτυπο τόσο στο περιβάλλον ασφάλειας, όσο και στην καθημερινή ζωή των πολιτών. Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον».