Σε δύο προσαγωγές προχώρησε αργά χθες βράδυ η αστυνομία για την υπόθεση της αποστολής παγιδευμένου δέματος στον πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής Δημήτρη Χωριανόπουλο πριν από μία εβδομάδα. Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε εξέλιξη. 


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο προσαχθέντων εντοπίστηκε σε στέκι αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη, το οποίο σφραγίστηκε και αυτήν την ώρα ερευνάται εξονυχιστικά. Παράλληλα, έρευνες γίνονται σε δύο κατοικίες στη Θεσσαλονίκη.

Ο δεύτερος εκ των προσαχθέντων εντοπίστηκε καθ' οδόν προς το σπίτι του, σε περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας.

Οι δύο 30χρονοι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και αυτήν την ώρα ανακρίνονται στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία και πιθανόν να οδηγηθούν το απόγευμα στον εισαγγελέα.

Οι προσαγωγές σχετίζονται με την υπόθεση της αποστολής παγιδευμένου φακέλου στον πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής Δημήτρη Χωριανόπουλο πριν από μία εβδομάδα. Το δέμα είχε σταλεί από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και ως αποστολέας εμφανιζόταν ο αδελφός του κ. Χωριανόπουλου, επίσης συνταξιούχος αστυνομικός.