pagkosmio_veteranon_party_kalamaria_20130716_01.JPG

Η γυναικεία ομάδα της Θεσσαλονίκης (στην κατηγορία F40)  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο… social party, που έγινε το βράδυ της Τρίτης, στην πλαζ Αρετσούς.

Με συμμετοχή από όλες τις χώρες, την αποστολή της FIMBA, την οργανωτική επιτροπή και τους εθελοντές, συνολικά περισσότεροι από δύο χιλιάδες συμμετέχοντες, χόρεψαν στους ρυθμούς των DJ Μανώλη Σταυρουλάκη και Δημήτρη Λιάτση (μέλος της ομάδας Thessaloniki A M50+) μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

pagkosmio_veteranon_party_kalamaria_20130716_02.JPG

Η γυναικεία ομάδα της Θεσσαλονίκης, με καθοδηγητή τον Γιάννη Τσιμπή και… assistant το Νίκο Ζεϊμπέκη (μεταγραφή της τελευταίας στιγμής), υπό το βλέμμα της ηγεσίας του maxibasketball, (Λάμας, Πετράς και άλλοι), μπήκε δυνατά στο γήπεδο και με αβαντάζ στο… τσιφτετέλι, νίκησαν Τουρκάλες και Λιθουανές καλλονές.

pagkosmio_veteranon_party_kalamaria_20130716_03.JPG

Η ελληνική ψυχή μέτρησε όταν το… παιχνίδι μπήκε στην τελική ευθεία και στον αγωνιστικό χώρο απέμειναν με ελάχιστες δυνάμεις, όπως αποδείχθηκε, μερικές λατινοαμερικάνες, οι οποίες, στις τρεις τα ξημερώματα, αποχώρησαν και αναγνώρισαν την ανωτερότητα των Ελληνίδων.

pagkosmio_veteranon_party_kalamaria_20130716_04.JPG

Για του λόγου το αληθές, οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τη μεγαλειώδη νίκη.

pagkosmio_veteranon_party_kalamaria_20130716_01.JPG