aris_proetoimasia_pravets_20130716_01Αήττητος επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη ο Άρης, αφού και στο τρίτο του φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους βγήκε νικητής κερδίζοντας με 3-0 με την Μπότεφ Βράτσα.

Παρουσία του Σαλόζι Ουντότζι, που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου, οι κίτρινοι αν και δεν είχαν καλή παρουσία σε ολόκληρο το 90λεπτο έφτασαν εύκολα στη νίκη με γκολ των Αγγελούδη, Ρένια και Τσουκάνη.

Οι κίτρινοι εμφανίστηκαν ως επί το πλείστον νωχελικοί και προβλέψιμοι, δέχθηκαν πίεση από τους Βούλγαρους, αλλά με ένα καλό εικοσάλεπτο (60'-80') κατάφεραν να αφήσουν σχετικά καλές εντυπώσεις προς το τέλος της αναμέτρησης.

Αρης: Διούδης (63' Γκέλης), Ηρακλής (61' Έλσνερ), Μαργαρίτης (61' Λεμονής), Γκόλιας (61' Νταμαρλής), Κύργιας (61' Πουλίδο), Παπαδόπουλος (61' Αντωνιάδης), Τριανταφυλλάκος (46' Οικονομόπουλος), Σουνάς (61' Τσουκάνης), Σταυρόπουλος (61' Ρένια), Κοτσαρίδης (61' Καραγιάννης), Αγγελούδης (61' Μανιάς).
Μπότεφ Βράτσα: Γιανάτσκοφ, Νικόλοφ, Σάβιτς, Αλιόσεφ, Πέιτσεφ, Βέλεφ, Βαλέρεφ, Τσόνεφ, Ίλιεφ, Κοέν, Κακάλοφ.

Στο μεταξύ, ο Διούδης συμφώνησε για νέο συμβόλαιο, διάρκειας τριών χρόνων, με τους “κίτρινους” και θα υπογράψει άμα τη επιστροφή της ομάδας από τη Βουλγαρία.