paidikos_stathmos_01.jpg

Κλειστοί θα παραμείνουν, για άλλη μία χρονιά, από την Παρασκευή 26 Ιουλίου, ως την Παρασκευή 23 Αυγούστου, οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του δήμου Θεσσαλονίκης.

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ωφελούμενοι γονείς οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ, οι διοικητικοί υπάλληλοι των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών θα παραμείνουν στην εργασία τους μέχρι και τις 2 Αυγούστου 2013.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν τις απαραίτητες αιτήσεις σε έντυπη μορφή από τις 26 Ιουλίου 2013, σε όλους τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου καθώς και στα γραφεία της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών (Ελευθερίας 24, παλιό Δημαρχείο Τριανδρίας, στην τηλεφωνική γραμμή 2313305481).

Τι θα γίνει σε Νεάπολη-Συκιές

Ανοικτό θα κρατήσει, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, έναν από τους παιδικούς σταθμούς του, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, για να διευκολύνει εργαζόμενους γονείς. Έτσι, για όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, θα λειτουργεί ένα βρεφικό και ένα παιδικό τμήμα στον Παιδικό Σταθμό της οδού Πόντου στη Δημοτική Ενότητα Συκεών.