Την εργασιακή ένταξη 90 ατόμων(η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών έληξε την Παρασκευή) προωθεί το Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση «Ερμής», το οποίο είναι ενταγμένο στα ΕΣΠΑ και για το οποίο γίνεται, απόψε, ενημερωτική εσπερίδα, στη Θεσσαλονίκη. 


Την εσπερίδα οργανώνει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΤΟΠΣΑ «Ερμής», σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης(Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Oι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από τους αρμόδιους για το Πρόγραμμα και τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν με στόχο την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Σύμφωνα με τους οργανωτές, το Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση «ΕΡΜΗΣ» αποτελεί μία ολοκληρωμένη παρέμβαση για την προώθηση της απασχόλησης. Να σημειωθεί ότι, ήδη, έχουν επιλεγεί τα 90 άτομα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αφού η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών, για ανέργους, νέους επιστήμονες και ασφαλισμένους στον ΟΓΑ, έληξε την Παρασκευή 28 Ιουνίου.