2013-07-08 19.46.59.jpg

Την προσωρινή συντηρητική κατάσχεση του επιδόματος μετακίνησης 80χρονης νεφροπαθούς αποφάσισε, πριν μερικές ημέρες, το Ειρηνοδικείο Αλεξάνδρειας Ημαθίας!

Στο δικαστήριο προσέφυγε ο οδηγός ταξί Α.Γ., κατά της νεφροπαθούς Ζ.Κ. Όπως υποστηρίζει στην αγωγή του, το κύριο μέρος της οποίας θα εκδικαστεί αύριο, Τρίτη 9 Ιουλίου 2013, στο Ειρηνοδικείο Αλεξάνδρειας, η νεφροπαθής του οφείλει το ποσόν των 3.500 ευρώ, από το επίδομα μετακίνησης, το οποίο δεν του κατέβαλε. Μάλιστα, δεν περίμενε την εκδίκαση της κύριας αγωγής, αλλά κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία ζητούσε την έκδοση προσωρινής διαταγής κατά της ηλικιωμένης νεφροπαθούς.

2013-07-08 19.46.46.jpg

Η προσωρινή διαταγή κοινοποιήθηκε στην 80χρονη πριν τέσσερις ημέρες. Καθώς βρισκόταν σε φιλικό της σπίτι, στη Θεσσαλονίκη, δεν διέκοψε τις αιμοκαθάρσεις στις οποίες υποβάλλεται και για τις οποίες της χορηγείται το επίδομα μετακίνησης. Η ίδια, πάντως, υποστηρίζει ότι δεν οφείλει το παραμικρό και πως, παρέδιδε στον συγκεκριμένο οδηγό ακόμη και το διατροφικό της επίδομα…