Ο Αντρέας Μίκελσεν κλέβει την παράσταση την τρίτη και τελευταία ημέρα του ράλι Ακρόπολις. Ο Νορβηγός οδηγός της VW κέρδισε και τη δεύτερη σημερινή ειδική,>>> «Λουτράκι 1» και κατάφερε να περάσει στην τέταρτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Νάσερ Αλ Ατίγια. Η στρατηγική ο Μίκελσεν απέδωσε νωρίς-νωρίς και σε δύο μόλις ειδικές μπόρεσε να πραγματοποιήσει τον στόχο του.
Ο Σεμπαστιέν Οζιέ συνεχίζει να είναι από τους πιο γρήγορους, τερματίζοντας εδώ δεύτερος, αφήνοντας 1,9 δευτ. πίσω του τον Μαντς Οστμπεργκ.
Ο πρωτοπόρος του Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα έμεινε τέταρτος, αλλά είδε τη διαφορά του από τον δεύτερο στη γενική, Σόρντο να διευρύνεται στο ένα λεπτό και 19,7 δευτ. Ο Ισπανός οδηγός της Citroen έμεινε όγδοος στην ειδική και μετά το τέλος της δήλωσε ότι απλά προσέχει τον Τιερί Νουβίλ που τον ακολουθεί με 37,4 δευτ. διαφορά στη γενική κατάταξη.
Ο Βέλγος ήταν ταχύτερος του Σόρντο στο πρώτο πέρασμα από την ειδική «Λουτράκι», κατά 2,8 δευτ., τερματίζοντας μία θέση πιο ψηλά από τον Ισπανό (έβδομος).
Εντυπωσιακός είναι ο Ρόμπερτ Κουμπίτσα που εκτός απροόπτου θα κατακτήσει τη νίκη στη WRC2. Ο Πολωνός δήλωσε μετά το τέλος ότι είχε ένα κλατάρισμα μέσα στην ειδική.
Υπολείπονται δύο ειδικές για να ολοκληρωθεί το φετινό ράλι Ακρόπολις, εκ των οποίων το δεύτερο πέρασμα από την ΕΔ «Λουτράκι», η οποία είναι η τελευταία του αγώνα και η Power Stage.

Πηγή Ναυτεμπορική